admin | 15.11.2011

Michael Mizrachi

Informatii jucator:

Nickname: The Grinder

Locatia: Hollywood, Florida

Data nasterii: 5 Ianuarie 1981

Locul nasterii: Miami, Florida

Cel mai mare castig:

Varsta:

A inceput sa joace poker de la: 13 ani

Michael Mizrachi s-a nascut pe 5 ianuarie 1981 in Florida- North Miami Beach; unul din cei 4 baieti care a fost invatat de catre families a joace poker inca de la o varsta frageda. A crescut cu gandulc a va devein medic, insa la 13 ani a inceput sa joace poker, de multe ori renuntand la scoala pentru a merge sa joace. Prima sa mare victorie a fost clasarea sa pe locul intai la LA Poker Classic / WPT Event Season care a avut loc pe 3 februarie 2005, castigand cu 10.000$ buy-in No Limit Hold’em Main Event $1,859,909 premii in bani.Toata familia sa a jucat poker; fratele sau Robert fiind deasemenea victorios, avand in palmares destule turnee terminate pe locul 1.
Mizrachi este cunoscut sub numele de “The Grinder” pentru stilul sau de joc solid, care nu este foarte stralucitor, dar care-i aduce castiguri de cele mai multe ori, A avut un success exceptional la jocul de poker live, anul acesta calificandu-se la 2010 WSOP.
Pe 9 noiembrie 2010 Michael a ajuns la masa finala alaturi de alti 8 jucatori unde au facut un joc greu de uitat.

Mizrachi s-a nascut in Florida, Miami. Este fratele mai mic al lui Robert Mizrachi care detine numeroase titluri WSOP si WPT. Michael are un frate geaman Eric Mizrachi jucator de poker si acesta si un frate mai mic, pe nume Donnie, care este magician profesionist. Michael vorbeste fluent limba ebraica, deoarece tatal sau este Irachian de origine evreu. Inaintand in varsta Mizrachi si-a dorit sa devina medic, insa a renuntat la colegiu pentru a putea juca poker full time.
Este casatorit cu Aidiliy cu care are impreuna un fiu pe nume Paul William ( dupa numele bunicului sau) si o fat ape nume Julie Malka ( al carei nume inseamna regina in evreeasca). Michael a investit intr-o rulota pentru a-si tine familia alaturi in calatoriile sale, ulterior renuntand la ea deoarece incepuse sa se deprecieze ca valoare.
La inceputul anului 2010, a trebuit sa plateasca un gaj fiscal in valoare de $339,711, deoarece nu a platit impozit pentru profiturile sale realizate din castig intre 2005-2007. Michael a avut si 2 proprietati rezidentiale in Florida si un codomeniu impreuna cu fratele sau Robert.
Michael Mizrachi este un jucator de success care in anul 2006 a fost premiat de CardPlayer Magazine’s ca fiind jucatorul anului “Player of the Year Award”.

Michael Mizrachi comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of