admin | 15.11.2011

Erik Seidel

Informatii jucator:

Nickname: Sly

Locatia: Las Vegas, Nevada

Data nasterii: 6 Noiembrie 1959

Locul nasterii: New York

Cel mai mare castig:

Varsta:

A inceput sa joace poker de la:

Erik Seidel ,nascut si crescut in New York, a inceput ca jucator profesionist de table. Si-a petrecut 8 ani participand la turnee de table, apoi a inceput sa participle la bursa de valori, in final oprindu-se la jocul de poker.
In 1988 a participat la primul sau mare turneu World Series of Poker Championship Event, ocupand locul al doilea. “Mana finala” de la acest turneu a fost transpusa in filmul Rounders, cu Johnny Chan care a facut chinta pe flop,fiind pacalit de Seidel care a blufat punandu-se all in pe river.
Avand 7 bratari WSOP in palmares, Seidel a avut mult noroc in anii urmatori acelei maini fatale jucate la World Series of Poker Championship Event. A continuat sa ramana unul din jucatorii de top, in prezent locuind in Las Vegas Nevada.

Seidel nascut in New York, a fost unul din grupul jucatori acum celebru Mayfair Club, alaturi de Howard Lederer si Dan Harrington.
In primul turneu important al sau, Seidel a fost runner-up la World Series of Poker main event 1988 impotriva lui Johnny Chan.In 1999, Seidel ajunge din nou la masa finala la WSOP main event, terminand pe locul 4, locul 1 fiind castigat de Noel Furlong.
In 1992 a castigat prima sa bratara WSOP, iar in 2007 a castigat-o pe cea de-a 8 a. Erik a castigat bratari WSOP jucand cinci tipuri de joc diferite : Hold’em, Omaha, si Deuce to Seven Draw. Doar patru jucatori din istoria WSOP au castigat mai multe bratari decat Erik: Phil Hellmuth,Doyle Brunson, Johnny Chan si Johnny Moss.
In timpul celui de-al saselea sezon al World Poker Tour, Seidel a castigat in 2008 WPT Foxwoods Poker Classic, castigand $992,890. Seidel face parte din echipa de design pentru Fulltilt.
In ianuarie 2007, Erik ocupa locul doi la Aussie Millions $100k event si castiga $550,000(AUD), fiind invins de catre Erick Lindgren la heads-up; s-a pus all-in cu KJ de inima rosie dupa ce au venit doua carti de inima rosie pe flop, Lindgren a strigat call cu o pereche de asi si 7 kiker, devenind in final o chinta.
Un an mai tarziu tot in ianuarie, a terminat tot pe locul 2 la Aussie Millions $10k main event, castigand $1,000,000(AUD).
In martie 2010, Seidel ocupa locul doi la National Heads-Up Poker Championship si castiga $250,000 dupa ce pierde in fata lui Annie Duke.
Inceputul anului 2011 l-a propulsat pe Seidel pe locul 4 in topul castigatorilor all time. Acesta a avut un inceput de an spectaculos care i-a adus locul 1 la 2 evenimente importante si cateva mese finale.

Stiai ca…

Inainte sa devina jucator profesionist,a lucrat pe Wall Street si a excelat in turnee de backgammon.

A fost facut un film (Rounders) in care a fost surprinsa ultima mana a turneului WSOP 1988, avandu-i ca protagonisti pe Eric si Johnny Chan.

Erik Seidel comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of