admin | 17.11.2011

David Williams

Informatii jucator:

Nickname:

Locatia: Las Vegas, SUA

Data nasterii: 9 iunie 1980

Locul nasterii: Dallas, Texas, SUA

Cel mai mare castig: 3.500.000 $, WSOP 2004 locul #2

Varsta: 31 ani

A inceput sa joace poker de la:

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Ambitie : Planuiesc sa ma apuc de lucru, fie sa-mi fac propria firma sau sa-mi gestionez castigurile. Nici nu ma gandesc sa stau toata viata sis a nu fac nimic.

David Williams a inceput din timp sa faca bani din jocurile de carti, dar nu in sensul traditional. In timp ce era la Academia de Matematica si Stiinta din texas, Williams a devenit unul dintre cei mai buni jucatori la Magic, castigand peste 30.000$ din acest joc inainte de a se apuca de Texas Hold’em.

Aceasta mutare spre poker a fost una buna, cea mai mare reusita fiind in 2004 cand a terminat pe locul 2 la WSOP, castigand 3.500.000$.

In prezent este student la Southern Methodist University, Williams spune ca desi va continua sa joace Magic : The Gathering, pokerul va fi prioritatea sa. Magic este pentru distractie, spune el, dar pokerul este strict pentru bani.

Stiai ca…

David este fan al jocului de carti fantasy Magic The Gathering.

A reusit sa ajunga in top inainte sa se apuce de poker.

Declara ca discutiile cu E.Lindgren si Phil Ivey il ajuta sa joace mai bine.

David Williams comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments