admin | 09.11.2011

Daniel Negreanu

Informatii jucator:

Nickname: Kid Poker

Locatia: Las Vegas, NV, United States

Data nasterii: 24-03-1977

Locul nasterii: Toronto

Cel mai mare castig: 1,770,218$

Varsta: 43

A inceput sa joace poker de la: 15 ani

Daniel Negreanu s-a nascut in Toronto, Canada pe 26 iulie 1974. A invatat sa joace poker la varsta de 15 ani, iar in 1998 castiga potul limita la Texas Hold’em event la primul campionat de poker World Series Of Poker, transformandu-se la doar 23 de ani cel mai tanar jucator care a castigat bratara WSOP la acea vreme. De atunci a castigat peste $6 milioane de dolari din turnee, inclusive inca 2 bratari WSOP si 2 titluri la turneul mondial de poker (World Poker Tour). In 2004 a fost desemnat jucatorul anului de catre Card Player Magazine.
Daniel este cunoscut cu nickname-ul de “Kid poker” primind aceasta denumire deoarece intotdeauna era cel mai tanar jucator de la masa de joc. “El spunea ca ca in cele din urma va creste si el iar cand va implini varsta de 50 de ani nu I se va mai potrivi denumirea de copil (Kid)
Negreanu este o prezenta placuta, ii place sa vorbeasca mult la masa de joc si-ti face placere sa –l privesti. El se pricepe foarte bine sa-si “citeasca” adversarii si foloseste acest atu in beneficial sau. Deaseenea ii face placere sa discute cu ceilalti jucatori, nu doar pentru ca vrea sa se simta bine la masa ci si pentru ca atunci cand oamenii vorbesc incep sa se detaseze, incepand sa se poarte cat mai natural, fiind astfel foarte usor de citit.
Daniel Negreanu sfatuieste pe cei care vor sa devina jucatori profesionisti spunand ca :” jucatorii de top au nevoie de disciplina, talent si cunostinte fundamentale despre poker precum si o” desconsiderare pentru bani”; trebuie sa fii dispus sa pierzi sume mari de bani.
In 2011 Daniel Negreanu l-a depasit pe Phil Ivey in lista castigatorilor de bani din turnee live all time ajungand din nou pe prima pozitie

Daniel Negreanu recunoaste ca a fost atras inca de mic copil fata de jocurile de noroc, in special de poker. La 21 de ani renunta la liceu si isi incepe viata de jucator de poker in cazinourile locale in special la Country Casino si la Fundtime Games.
Casigator de 2 ori in 1997 la World Poker Finals at Foxwoods, Daniel Daniel took the world of tournament poker by storm and never looked back. Acesta si-a adaugat in palmares 3 bratari World Series Of Poker , doua titluri World Poker Tour, si peste treizeci de victorii in turnee desfasurate pe intreg globul.
Daniel actioneaza ca un tutore pentru jucatorii de poker nou veniti la Scoala de Poker Online, scriind mai mult de o suta de articole, contribuind chiar si la Doyle Burunson’s Super Sistem II.
Negreanu locuieste in prezent in Las Vegas si continua sa fie un model de calm si de success pentru noile generatii de poker.

Daniel Negreanu comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of