admin | 02.11.2021

Poți să Trăiești din Poker?

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

A-ți câștiga existența jucând poker pare a fi o perspectivă încântătoare, dar oare asta este și realitatea? 888poker cercetează cât de ușor/greu este de fapt și raportează rezultatele.
Poți să trăiești din poker? Aceasta este o întrebare pe care și-au pus-o mulți jucători de poker. Ei sunt pasionați de joc și și-au făcut o mână destul de bună jucând cu cei de acasă, la cazinoul din zonă sau online la mese virtuale. Desigur, este posibil, dar s-ar putea să fie ceva mai greu de transformat într-o carieră decât ar putea crede jucătorul amator de poker.
Acel vis frumos ar putea implica abandonarea întregii vieți și mutarea în Las Vegas pentru a juca poker pe bani zi de zi. Poate că visați să dați lovitura în circuite de turnee la cazinouri din întreaga lume. Sau poate că vreți să vă câștigați existența în fața laptopului, dominând jocurile cash și turneele online.
Este oare posibil?
Pentru a citi articolul complet te rugăm să vizitezi: 888poker Online Romania Magazine: Poți să Trăiești din Poker?

Sursa foto: 888poker

Poți să Trăiești din Poker? comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments