admin | 31.10.2011

Notite pe Jucatori

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Multi jucatori se plictisesc atunci cand joaca doar cateva mese si asteapta sa pinda o mana buna care sa fie jucata. De cele mai multe ori majoritatea incep sa joace maini care nu ar trebui jucate si ajung astfel sa piarda bani.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face un jucator in timpul jocului de poker este sa ia notite despre ceilalti jucatori de la masa. Asadar in timpul in care nu jucati nici o mana, aleget-va una sau mai multe mese la care observati cu atentie jocul si luati notite despre jucatorii de la masa. Nimic nu este mai pretios decat sa ai o informatie atunci cand ai nevoie de ea. Astfel cand va trebui sa iei o decizie de genul a plati sau a nu plati un all in, o notita luata despre un jucator cu cateva maini inainte te poate ajuta sa castigi bani.

Notitele despre jucatori sunt una dintre “armele” preferate ale jucatorilor de a face bani. Sunt informatii care la o privire iti spun lucruri pe care nici o statistica standard nu ti le poate oferi in momentul cand o privesti. Sa iei notite bune cand vezi un adversar facand o miscare importanta si sa le consulti mai tarziu cand iei o decizie intr-un pot cu acel adversar iti va aduce multi bani la tine in cont.

[ad#text_ads1]

Daca sa iei notite despre jucatori nu este inca in obiceiul tau atunci aici iti vom prezenta cateva notite standard pe care ar trebui sa le iei despre fiecare jucator cand observi aceste lucruri la el.

Notitele au o legatura foarte stransa cu tendintele particulare ale unui jucator pe care statisticile nu le clarifica imediat. Este stiut ca jucatorii de la limitele mici, fac aceleasi lucruri in aceleasi situatii in peste 90% dintre cazuri. Deci daca ii vezi facand ceva odata aproape sigur ca vor face acest lucru si a doua oara. Si trebuie sa ai incredere in acea notita pana vezi ca face lucrul opus. Doar cativa jucatori se dovedesc a fi inteligenti si isi variaza stilul de joc, si cat timp acestia nu vor fi inteligenti si vor repeta sa faca aceleasi lucruri la nesfarsit o sa faci bani de pe urma lor.

Fiecare jucator are propriul stil de a lua notite si propriile prescurtari pe care le intelege si le aplica. Aici aveti cateva modele de notite pe care le puteti lua despre jucatori. Fiecare soft de poker suporta notitele despre jucatori deci nu ar trebui sa fie greu sa va descurcati cu aceste lucruri.

Plateste oricat cu TPTK sau mai rau

Refuza sa arunce o pereche mare

Odata ce a facut limp plateste si raise-ul

Supraevalueaza draw-urile

Dependent de culoare

Vorbaret la masa

Face raise in pozitie de inceput

Cand prinde un set, atunci…

Cand prinde un draw bun, atunci…

Cand face minimum bet sau raise, atunci…

[ad#text_ads2]

Acestea sunt doar cateva exemple de notite pe care le poti lua despre jucatori, insa dupa cum spuneam, fiecare isi face stilul lui de a salva informatii despre ceilalti adversari de la masa.

Daca jucati mai multe mese atunci luati notite la poturile importante in care sunteti implicati deoarece nu veti avea timp sa urmariti toate mesele in cautare de actiuni importante ale jucatorilor pe care sa le notati.

Notite pe Jucatori comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments