admin | 24.10.2011

Instrumente Pentru Depuneri si Retrageri

Instrumente de plati onlineIn primul rind trebuie sa retineti ca trebuie sa va faceti conturi pe siteurile de poker folosind date (Adresa, nume etc) reale. Aceste date trebuie sa fie identice cu cele de pe card.

Carti de credit

Cele mai multe site-uri accepta depuneri de pe carti de credit. Puteti sa va faceti Visa Electron in lei (conversia se face automat in valuta la tranzactii) la ING, Raiffesen, BCR (refuzati cardul suplimentar Visa Virtuon ; trebuie sa aplicati pe siteul BCR.ro pentru 3D Secure!). Recomandam primele doua daca vreti si homebank.
Atentie MASTERCARD-UL poate fi folosit doar la depuneri!

[ad#text_ads1]

Moneybookers

O alta metoda de depunere este Moneybookers. Contul se face doar cu o adresa de email. Acolo puteti pune bani cu cardul sau prin transfer bancar si retrage prin transfer bancar. Se pot trimite bani catre prieteni care au cont de Moneybookers. La inceput trebuie sa va verificati cardul pe acest site. Va trebui sa acceptati o taxare pe acesta din partea lor;cind veti face asta acea suma va fi random (intre 1 si 3 euro) si va trebui apoi completata pe site pentru a termina verificarea cardului. Suma o puteti vedea daca aveti e-banking sau pe extras de cont la banca. Nu treceti o suma la intimplare ci aflati suma corecta!
Supportul prin email nu este grozav si pot trece si 4-5 zile pina sa primiti un raspuns. Daca aveti probleme, Cel mai bine este sa sunati la (numar UK): 0044 709 204 2000.

Paypal este de asemenea o alternativa, dar nu este agreat de foarte multe siteuri de poker.

Retragerile se fac pe cartea de credit (daca accepta siteul respectiv; banii intra in 2-5 zile lucratoare de la aprobarea retragerii), in contul de la moneybookers sau in cont curent in valuta (wire). Majoritatea bancilor fac pe loc conturi curente in valuta iar acestea sint gratuite. Daca alegeti aceasta optiune de retragere de pe siteurile de poker (denumita Wire Transfer) trebuie sa fiti atenti sa retrageti intr-un cont in aceeasi valuta ca si contul online de poker! (Jucati in euro retrageti in cont de euro! Altfel nu merge!).
Banii intra in 4-6 zile de la aprobare. Aveti nevoie de numele vostru, numele si adresa bancii, IBANUL si codul SWIFT. La retragerea propriu-zisa de la banca din Romania veti plati un comision de maxim 1% iar la retragerea de pe site este posibil sa fiti nevoiti sa suportati taxa de transfer (intre 10 si 25$).
Ultimele optiuni de retragere sint Western Union (comisioane mult prea mari) si Check-ul. Cecurile va ajung in 21 de zile iar apoi veti astepta inca o luna pina sa primiti banii de la banca romaneasca! Alegeti checks doar daca nu aveti nicio optiune ramasa.