admin | 07.12.2022

Ghid All-Inclusive pentru Pai Gow Poker

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Pai Gow Poker este o versiune a jocului din ce în ce mai populară. Spre deosebire de majoritatea variantelor de poker, fiecare dintre jucători încearcă să învingă „bancherul”, în loc să se înfrunte între ei.

În 1985, proprietarul Clubului Bell Card, Sam Torosian, a inventat un nou joc de cărți – Pai Gow Poker, denumit și Double-Hand Poker. În timp ce jocul tradițional chinezesc Pai Gow se joaca cu 32 de piese de domino, Pai Gow Poker a fost jucat cu un pachet de 52 de cărți plus o carte joker.

Astăzi, Pai Gow Poker este unul dintre cele mai populare jocuri din industria jocurilor de noroc. Din nefericire pentru Mr Torosian, sfaturile proaste ale unui avocat au dus la lansarea lui fără un brevet.

Asta însemna că, pe măsură ce jocul s-a răspândit în toată lumea, el nu a reușit să câștige niciun ban din introducerea jocului în cazinouri.

Citește articolul complet pe blogul 888poker.ro

Sursă foto: 888poker

Ghid All-Inclusive pentru Pai Gow Poker comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments