admin | 03.08.2022

Cele mai bune 20 de videoclipuri de Poker pe Youtube

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Varietatea și multitudinea videourilor despre poker pe youtube este imensă. De la mâini de senzație la momente antologice și de la cele mai ciudate întâmplări la canalele educative sau secvențe clasice de film, care conțin mostre de poker și care au rămas mulți ani la rând după vizionarea lor pe retina urmăritorilor.

Nu am uitat nici bluffurile de pomină, care au fost reușite printre alții și de Kidpoker alias Daniel Negreanu, am dat cuvântul celebrităților și am scormonit în cutia cu amintiri a pokerului de clasă.

Ordinea și preferințele sunt desigur discutabile. Am ales, pentru a stabili o ierarhie în această privință, să selecționăm videourile cu cele mai numeroase vizualizări de pe Youtube încercând să luăm în considerare toate categoriile disponibile iar astăzi vă prezentăm această radiografie de moment pentru că oricând acest ranking poate fi schimbat de ceva nou și vizualizat desigur peste măsură sau cotele cu care se mândresc cele de azi.

Citeste articolul complet pe blogul 888poker.ro

Sursă foto: 888poker

Cele mai bune 20 de videoclipuri de Poker pe Youtube comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments