Sunt perfect de acord, trebuia sa fim pe trend, tehnicile lui Harrington pot fi utilizate in modul "reversed".
Totusi sper ca n-a inteles nimeni din textul asta ca Harrington e perimat. Cine nu l-a asimilat perfect nici nu va fi in stare sa evolueze "beyond Harrington".
Trebuie sa constat cu mare fericire ca miscarea cu "inducing a squeeze play" o practic adesea cu mare succes, eu o numesc "semi-slowplay" si poate produce poturi uriase la o masa conservatoare.
O alta interpretare "reversed" pe care o practic este betul moderat cu carti speculative in zona rosie la mese cu jucatori educati. Imi reuseste des cred ca tocmai pentru ca ei stiu din HOH ca betul meu ascunde un monster. Si bineinteles push cu monsters.
Inca o abatere de la Harrington: am deplasat granitele zonelor cu 2-3 M-uri in sus. Asta ma va scoate adesea mai devreme din joc, dar cand voi supravietui voi ajunge la masa finala cu un stack competitiv si cu pretentii la locul 1. Structura de premii face adesea masa finala atractiva numai pentru primii 3-4, asa ca intrarea short la masa finala iti ofera un confort abia scos de la congelator si e nevoie de mari lovituri norocoase ca sa razbati.
Totusi sper ca n-a inteles nimeni din textul asta ca Harrington e perimat. Cine nu l-a asimilat perfect nici nu va fi in stare sa evolueze "beyond Harrington".
Trebuie sa constat cu mare fericire ca miscarea cu "inducing a squeeze play" o practic adesea cu mare succes, eu o numesc "semi-slowplay" si poate produce poturi uriase la o masa conservatoare.
O alta interpretare "reversed" pe care o practic este betul moderat cu carti speculative in zona rosie la mese cu jucatori educati. Imi reuseste des cred ca tocmai pentru ca ei stiu din HOH ca betul meu ascunde un monster. Si bineinteles push cu monsters.
Inca o abatere de la Harrington: am deplasat granitele zonelor cu 2-3 M-uri in sus. Asta ma va scoate adesea mai devreme din joc, dar cand voi supravietui voi ajunge la masa finala cu un stack competitiv si cu pretentii la locul 1. Structura de premii face adesea masa finala atractiva numai pentru primii 3-4, asa ca intrarea short la masa finala iti ofera un confort abia scos de la congelator si e nevoie de mari lovituri norocoase ca sa razbati.
Comment