admin | 16.11.2011

Super System 2, supersys

Informatii carte:

Titlu: Super System 2, supersys

Autor: Doyle Brunson

Data publicarii: 18-10-2004

Numar de pagini: 672 pagini

Rating:

Pret: 30 USD

Comanda

Cea mai asteptata continuare a unei carti despre poker dezamageste putin. Acum 30 de ani, cind a aparut Super System, nu prea existau carti bune despre poker si de aici a rezultat si succesul mare de care s-a bucurat prima parte. In zilele noastre nu mai e cazul. Totusi Super System 2 este o carte buna, care nu poate lipsi din colectia jucatorilor seriosi de poker. (Nu e nevoie sa cumparati si prima parte).

Desi este scrisa intr-un limbaj mai putin greoi (decit cel matematic al lui Sklansky de exemplu), cartea nu este recomandata celor super-incepatori. Titlul este ciudat pentru ca nu prezinta vreun sistem concret pentru a cistiga la poker ci o colectie de fragmente realizate de diversi jucatori pro/teoreticieni. Astfel, Mike Caro ne prezinta 42 de “tells” din pokerul live, Daniel Negreanu ne invata un joc mai putin cunoscut“Triple Draw, fiul lui D.Brunson – Todd a scris despre StudLyle Berman desprePot limit OmahaJennifer Harman are un capitol despre Hold’em LIMIT si Bobby Baldwin unul despre Omaha Hi-lo. Ultimele doua sint punctele forte ale acestei carti!

Contributia lui Brunson: povestea vietii sale (interesanta, dar am adormit cind am citit), capitolul de NO LIMIT si ceva despre turneele de poker. Destul de bine puse la punct si per total ajutator dar lipsesc exemplele, detaliile.

 

Cuprins

Titlurile de la capitolul de NL sint:

Ante up
Get in there and gamble
Aggresion
Small Connecting Cards
Double Belly-Buster Straight
Bluffs
Recall
Categorizing your oponents
Playing against a weak jucator-poker
Courage
Limit vs No Limit
Muscle
Betting for value
The ante and other considerations
Loosening up a game
Adjusting your speed
How to play specific hands