admin | 02.04.2012

Voteaza castigatorii lunii Martie

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Holdem RomaniaDe la inceputul acestui an Holdem Romania ofera in fiecare luna membrilor care sunt la inceput de drum in poker cateva premii care sa ii ajute si sa ii motiveze in atingerea obiectivelor si in acelasi timp ii ajuta sa devina jucatori mai buni.

Analiza mainilor in jocul de poker este poate unul dintre cele mai bune moduri prin care un jucator poate progresa rapid.Atunci cand ai o comunitate formata din unii dintre cei mai buni jucatori de cash din Romania dispusa sa te ajute fara sa iti ceara nimic in schimb si sa iti gaseasca greselile din joc ar trebui sa profiti la maxim de asta si sa postezi cat mai multe maini in care ai intrebari.

In fiecare luna alegem cateva dintre mainile postate in sectiunea de analize maini – microstakes si le introducem intr-un sondaj. Cel care primeste cele mai multe voturi va primi un premiu de 50$. In luna februarie unii dintre membrii de pe forum au suplimentat premiile si dorim pe aceasta cale sa le multumim lui addic7ed si edy314 pentru premiile adaugate.

Voteaza aici cea mai buna mana din luna Martie. Castigatorul va primi 50$, iar ocupantul locului 2 va primi inca 50$ oferiti de addic7ed.

Una dintre cele mai mari probleme ale incepatorilor este ca nu reusesc sa se pastreze motivati la inceput de drum, sau renunta atunci cand dau de greu. In lumea pokerului, majoritatea au niste modele pe care le urmeaza sau cu care vor sa se identifice. Ce poate fi mai placut si mai motivant decat sa vezi cum alti jucatori care joaca aproape la aceleasi mize cu tine reusesc sa fie castigatori? Pentru asta am ales sa premiem cel mai frumos(votat) grafic cu 25$. Pentru a oferi celor care nu au avut o perioada prea buna un exemplu ca se poate.

Voteaza aici cel mai frumos grafic pe luna Martie.
[ad#text_ads1]
Dincolo de analiza mainilor, un blog te poate ajuta destul de mult sa progresezi. De exemplu, poti sa iti faci publice obiectivele si astfel vei fi mult mai motivat sa le atingi. Poti sa folosesti blogul ca un loc unde sa te exteriorizezi dupa o sesiune sau o perioada proasta. Poate peste ani, cand vei ajunge un jucator bun de poker, vei putea sa arati tuturor de unde ai pornit si ca prin munca ai ajuns departe. Beneficiile unui blog sunt foarte multe si se poate discuta mult pe aceasta tema, insa un aceasta este tema articolului.

Voteaza aici cea mai buna postare la blog pe luna Martie si castigatorul va primi 50$.

Aceste promotii se vor derula si in continuare asa ca iti sugeram sa postezi maini pentru analiza si sa postezi la blog pentru ca mai apoi sa ai un grafic pe care sa il poti face public cu mandrie!

Succes!

Voteaza castigatorii lunii Martie comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments