admin | 02.05.2012

Voteaza castigatorii lunii Aprilie!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Luna Aprilie tocmai ce s-a incheiat si a venit vremea sa alegem cea mai interesanta mana postata la analize, cea mai buna postare la blog si cel mai frumos grafic.

Fiecare castigator va fi premiat cu cate 50$ cu exceptia premiului pentru cel mai frumos grafic, care este in valoare de 25$.

Castigatorii de luna trecuta au fost: Adyshorr ( premiul pentru blog),  petya ( cel mai frumos grafic ) , iar pentru cele mai interesante maini postate la analiza am avut un premiu suplimentar de 50$ oferit de addic7ed. Castigatorii au fost Run4Cover ( link mana ) si anesthesic ( link mana ).

Pentru a desemna castigatorii din aceasta luna, avem nevoie de tine ca sa votezi. Poti vedea nominalizarile si apoi poti vota in aceste threaduri:

Cel mai bun blog

Cel mai frumos grafic

Cea mai interesanta mana postata la analiza

Tot astazi s-au desemnat si castigatorii SNG Leaderboards din luna Aprilie. Poti vedea rezultatele aici: Castigatori SNG Leaderboards Aprilie. Ei vor primi intrari la turnee si obiecte promotionale de la PokerStars care este si sponsorul acestei competitii.

Pentru mai multe detalii viziteaza paginile cu clasamentul:

Grupa A

Grupa B

Grupa C

Voteaza castigatorii lunii Aprilie! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments