admin | 15.04.2021

Vanatoarea de jetoane cu Neymar Jr. O noua provocare cu premii de $1.000.000 pe platforma Pokerstars

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Pokerstars a lansat de curand o noua promotie Stars Rewards: jucatorii trebuie sa intoarca jetoane Neymar Jr., putand astfel sa castige o parte din fondul total de premiere in valoare de $1.000.000! Ideea provocarii este simpla: jucatorii care frecventeaza platforma Pokerstars trebuie sa joace jocuri pe bani reali, sa completeze cat mai multe bare de progres si sa deschide cufere care contin jetoane Neymar Jr. (fiecare jeton intors dezvaluie un numar de spatii intre 1 si 4). Apoi, daca se vor aseza pe o casuta cu simbolul „gol”, vor deschide cufere in care se vor regasi recompense personalizate, sub forma de cash, invartiri sau bilete. In functie de nivelul Stars Rewards pe care jucatorul il are (albastru, bronz, argint, aur, diamant sau negru), premiul poate fi unul mai mic sau mai mare. De-asemenea, la fiecare casuta cu simbolul „gol”, jucatorul are 20% sanse de a obtine un premiu mai mare, indiferent de nivelul la care se regaseste.
La finalul provocarii, va asteapta un cufar foarte generos „Cufarul final”, care contine de-asemenea o recompensa cash instant, invartiri sau bilete. La fel, in functie de nivelul jucatorului, premiul poate ajunge pana la $20.000 dupa cum urmeaza:

Evitati pe traseu casutele cu cartonase galbene care va scot din terenul de joc si pe care daca calcati, aveti nevoie de casute suplimentare pentru a reveni pe traseu.
Nu uitati de-asemenea sa acceptati provocarea din cadrul sectiunii Provocari a clientului de joc Pokerstars. Provocarea expira pe 8 mai ora 06:59, asa ca pana atunci aveti timp suficient pentru a debloca cufere si a obtine jetoane Neymar Jr. Succes tuturor!

Sursa foto: Pokerstars

Vanatoarea de jetoane cu Neymar Jr. O noua provocare cu premii de $1.000.000 pe platforma Pokerstars comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments