admin | 13.07.2021

Premii de €33.000 la Summer Bootcamp pe Unibet la mesele de NLHE si PLO

1 1 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Unibet Poker vine in intampinare jucatorilor care frecventeaza platforma cu o noua promotie la poker si propune premii in valoare de €33.000 in perioada urmatoare in cadrul Summer Bootcamp, la mesele de NLHE si PLO.
Astfel, au fost introduse clasamente zilnice pentru prima data in Bootcamp, care ofera sansa castigarii unor premii in fiecare zi. In plus de acest lucru, daca veti reusi sa va clasati in top 5, cinci zile pe saptamana, veti primi un premiu de €200 (pentru mize medii), respectiv €300 (pentru mize ridicate).
Pentru a obtine punctele in clasament, va trebui sa finalizati provocari la jocurile cash, la buy-in-uri de minim €25. Retineti: daca un jucator face o realizare zilnica la Hold’em, nu o poate finaliza in aceeasi zi si la PLO. Viceversa este de-asemenea valabila.
De-asemenea, multiplicatorul de puncte difera in functie de miza: NL/PL 25 – 1, NL/PL 50 – 2, NL/PL 100 – 3 pentru mize medii, respectiv NL/PL 200 – 1 si NL/PL 400 – 2 pentru mize mari.

Cum se primesc punctele:

Premii zilnice:

Sursa foto: Unibet

Premii de €33.000 la Summer Bootcamp pe Unibet la mesele de NLHE si PLO comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments