admin | 02.05.2020

Joaca in provocarile Spin & Go pe Pokerstars si poti castiga premii in fiecare zi in functie de pozitia din clasament!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Iti plac jocurile de tip Spin & Go pe platforma Pokerstars (click aici pentru deschidere cont daca inca nu ai unul deschis)? Daca da, nu uita sa te inscrii in fiecare zi in provocarile Spin & Go 10 si Spin & 50, iar la finalul zilei ai putea castiga premii din fondul total de premiere de $21.500.

Cum functioneaza?

Deschide fereastra provocarilor si accepta cele 2 provocari. Joaca intr-o zi minim 10 spin and go-uri la miza dorita $1/$2, $5/$10, $25 sau minim 50 de spin and go-uri la $50, $100, $250, $500, iar la finalul zilei, in functie de rezultatele obtinute de tine, vei ocupa o pozitie in clasament. Daca alegi sa joci la toate nivelurile de buy-in de la ambele provocari, ai putea castiga pana la 7 premii intr-o zi intrucat se intocmesc la finalul zilei 7 clasamente, pentru fiecare miza in parte! Nu uita sa urmaresti la finalul zilei clasamentul pentru a afla pe ce pozitie ai terminat!

Spin & Go 10 – poti castiga in fiecare zi premii dintr-un total al fondului de premiere de $5000, jucand la oricare din mizele $1/$2 – minim 10 spin and go-uri, $5/$10 – minim 10 spin and go-uri si $25 – minim 10 spin and go-uri. Daca doresti poti juca la fiecare miza cel putin cate 10 spin and go-uri la fiecare, astfel ca la sfarsitul zilei ai putea sa iti gasesti nickname-ul in toate cele 3 clasamente!

Spin & Go 50 – poti castiga in fiecare zi premii dintr-un total al fondului de premiere de $16500, jucand la oricare din mizele $50 – minim 50 de spin and go-uri, $100 – minim 50 de spin and go-uri, $250 – minim 50 de spin and go-uri si $500 – minim 50 de spin and go-uri. Daca doresti poti juca la fiecare miza cel putin cate 50 spin and go-uri la fiecare, astfel ca la sfarsitul zilei ai putea sa iti gasesti nickname-ul in toate cele 4 clasamente!

Daca castigi un Spin and Go, obtii puncte duble. De-asemenea, la un multiplicator mai mare se pot aduna un numar mai mare de puncte.

Nota: Spin & Go-urile Max sunt excluse!

Sursa foto: Pokerstars

Joaca in provocarile Spin & Go pe Pokerstars si poti castiga premii in fiecare zi in functie de pozitia din clasament! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments