admin | 30.06.2021

Joaca poker cu prietenii pe 888! Organizeaza o noapte de poker!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Te pricepi la poker si vrei sa te dai mare in fata prietenilor tai? Vrei sa le arati cat de bine le „citesti” mainile si cat de indemanatic esti la mesele online? Pregateste-te pentru a le dovedi amicilor tai cat de bun esti intr-un joc exclusiv pe 888poker! Organizeaza-ti propriul joc online, joaca de pe PC sau mobil si invita-ti prietenii sa ti se alature! Trebuie sa urmezi doar 3 pasi:

1. Selecteaza „Joaca cu prietenii” pe PC (situat in sectiunea ta personal, click pe avatar) sau pe mobil (situat sub meniu).

2. Creaza jocul tau de poker (doar pe PC), putand alege intre jocurile cash si jocurile de turneu.

3. Invita-ti prietenii sau alatura-te lor de pe mobil!

De retinut: Prietenii care primesc emailul cu invitatia, dar inca nu au aplicatia instalata, o pot descarca și apoi pot accepta invitația.

Sa inceapa distractia!

Daca iti doresti sa joci poker pe 888 si inca nu ti-ai deschis cont, o poti face acum (click aici pentru deschiderea unui cont). 888 te intampina si cu un generos bonus de bun-venit de 100% pana la 3000 de lei!

Sursa foto: 888

Joaca poker cu prietenii pe 888! Organizeaza o noapte de poker! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments