admin | 07.06.2021

Festivalul Freroll-urilor pe 888. Premii de peste $100.000 la freeroll-uri non-stop

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Platforma 888 vine cu o noua promotie excelenta in sprijinul jucatorilor de poker, astfel ca pana pe 18 iulie acestia pot parcicipa la festivalul Freeroll-urilor cu premii de peste $100.000. Festivalul ruleaza 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, iar cei care doresc sa se distreze jucand poker si totodata sa castige premii, au sanse triple, astfel:

Freebie Freeroll – participa pur si simplu, este usor de jucat si fara tichet
Funky Freeroll – prinde tichetul la premiile garantate
Fabulous Freeroll – obtine un tichet la Spinner-ul castigator

Promotia se adreseaza doar deponentilor, iar premiile garantate sunt: tichete la turnee, tichete Blast si bani cash. La Spinner-ul castigator, premiile sunt: tichete la turnee, FreePlay la Casino, Pariuri Sportive gratuite si bani cash. De notat ca sansele de castig variaza intre premii.

Daca iti doresti sa joci poker pe 888 si inca nu ti-ai deschis cont, o poti face acum (click aici pentru deschiderea unui cont). 888 te intampina si cu un generos bonus de bun-venit de 100% pana la 3000 de lei!

Sursa foto: 888poker

Festivalul Freroll-urilor pe 888. Premii de peste $100.000 la freeroll-uri non-stop comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments