admin | 06.04.2021

Castigati puncte, urcati niveluri, primiti monede de aur si transformati-le in premii pe 888

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Vizitati Clubul 888.ro, unde puteti alege din selectia de misiuni ale Clubului si incepeti sa jucati pentru a acumula puncte. Fie ca sunteti pasionat de poker, de pariuri sportive sau va plac jocurile de cazino, incepeti sa acumulati puncte. Fiecare misiune va va oferi un numar diferit de puncte, iar acesteia ii va fi alocata o durata de timp diferita. Unele misiuni va vor acorda puncte odata ce le-ati terminat, iar altele pe masura ce jucati. Dupa ce finalizati o misiune, puteti trece la alta.
Treceti la nivelurile superioare si continuati sa acumulati monede de aur. Dupa ce ati colectat suficiente puncte, puteti trece la nivelul urmator. Veti avea nevoie de un numar distinct de puncte pentru a finaliza fiecare nivel. Pe masura ce treceti de niveluri, noi misiuni vor fi adaugate in Club, asa ca intotdeauna verificati ofertele.
De fiecare data cand urcati un nivel, veti primit cateva monede stralucitoare de aur, in numar diferit pentru fiecare nivel nou. Dupa ce ati acumulat monede de aur, puteti sa va alegeti premiul. Fiecare premiu corespunde unui nivel diferit de monede de aur, dar indiferent de nivelul la care va aflati, cu siguranta va fi un premiu disponibil! Mai multe despre Beneficii si Structura pe niveluri (click aici)

Daca iti doresti sa joci pe 888 si nu ti-ai deschis inca cont, o poti face acum (click aici pentru deschiderea unui cont). 888 te intampina si cu un generos bonus de bun-venit de 100% pana la 3000 de lei!

Sursa foto: 888

Castigati puncte, urcati niveluri, primiti monede de aur si transformati-le in premii pe 888 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments