Saptamana trecuta s-a tinut 888national la Iasi turneu organizat de pokerfest,888poker si arena poker Iasi, am zis sa merg ca n-am vazut niciodata Iasiul.Era un turneu cu 3 zile de start 330e 50k fise si un power buyin in ziua 2 de 990e in valoare de 150k

Dupa 3 zile de start, la 12 ore inainte sa inceapa day 2 din cauza ca nu se strangea GARANTATUL ( scriu cu caps pentru ca lumea nu intelege ce inseamna sa garantezi ceva) Gen erau 25k stransi pana atunci, deci se anunta overlay mare ( in teorie pentru ca in romania se baga caluti peste tot si overlayiul aproape ca nu exista, zici ca e o minune cum apar 50 jucatori sa bage 1000e pe care nu i-ai vazut in nici o zi pana atunci)

Organizatorii s-au decis sa mareasca numaruld de fise pe care le primesti in day 2 la Power Buyin de la 150k la 200k in speranta ca vor aduce mai multi jucatori dispusi sa puna 990e plus au mai dat un spate un nivel sa para ca au mai mult loc de joaca cei intrati.
DUPA 3 zile de start! Premiera mondiala din ce stiu eu, sa schimbi numarul de fise pe care le poate primi un jucator. Un fel de Black Friday al pokerului mid turneu.
Eram peste 20 de jucatori care ne-am aratat revoltati in noaptea aceea, si le explicam organizatorilor ca nu au cum sa faca asa ceva, ca e escrocherie pur si simplu. Nu a interesat pe nimeni.
Schimbarea a avut 2 tinte, sa aduca mai multi jucatori la power buy in si sa le ofere mai multe sanse "calutilor" lor inscrisi pe hartie de organizatori cu cine stie ce deal. Erau foarte multi jucatori in ziua 2 care erau soferi pe bolt ceva chemati sa-si joace sansa fara sa puna cei 990e. Facand fisele noastre ( celor 110 care am jucat in primele zile) si mai putin valorase

Aceasta miscare, pentru cineva care nu intelege pokerul nu este mare lucru, dar de fapt fiecare din cei 110 jucatori care au jucat in primele zile au fost pacaliti, si deschide urmatoarea intrebare, ce se va intampla data viitoare? Daca nu se strange garantatul or sa se dea de 2 ori mai multe fise? Sa ne pastram toti sa jucam in Day 1c tot timpul ca sa prindem reducerea? Vor fugi cu banii pur si simplu? Ar trebui sa puna comunitatea de poker un om al nostru la casierie ca sa pazeasca buynurile noastre?

Turneul era 70k garantat! In 2 saptamani la bucuresti se tine pokerfest powered by GGplay cu 300k garantat, ce vor fi in stare sa faca/ schimbe daca fac overlay la un turneu asa mare ?
Nu stiu in ce masura ONJN ului ii va pasa, deci ramane doar comunitatea sa reactioneze
Cand faci o miscare de genul asta iti risti reputatia, si daca noi nu reactionam inseamna ca acceptam si au liber pe viitor la orice

Pokerfest brand cu 10 ani in spate de organizare turnee! Au reusit sa faca o premiera mondiala in materie de inselat jucatori de poker. Nu am auzit de marit numarul de fise la un turneu in 17 ani de cand joc poker.


TLDR Turneu 888national , pokerfest + arena poker iasi au inselat 110 jucatori