In poker nu ai voie sa fii nervos pe altcineva in afara de tine. Dealerii isi fac meseria cum stiu ei, online cartile sunt generate random, pestele te plateste cu 55 la AI prf ca de aia e peste. Nu e nimeni vinovat cand pleci 95 vs 5 % si pierzi. Pur si simplu se intampla. In 5% din cazuri.

Pokerul e un joc cu variatie. Din pacate, nu e un cont in banca, banii investiti nu iti aduc o dobanda sigura lunara.

Privit pe termen scurt, pokerul e un joc de noroc. O sesiune castigatoare nu inseamna nimic. Nici una pierzatoare.

Pokerul e frumos deoarece pestii au sansa lor. Daca nu ar castiga din cand in cand, nu ar mai juca. Un peste alege sa ignore ca e -18 000$ pe ultimul an, dar iti va povesti oricand de seara in care a facut 2000 $ profit.

Prioritatile difera de obiective. Sunt lucrurile din care se compune viata ta. Ai libertatea sa le alegi, dar obligatia sa le alegi bine.

Cel mai periculos lucru in poker e sa joci mai sus decat iti permiti. Una e sa inoti cu pestii, alta sa inoti printre rechini care te pot manca si balene care te pot strivi. E momentul in care, la masa de joc, te izbeste realitatea: in loc sa dai call instant la shove cu AKs, te gandesti: cum dracu sa pun 1000$ preflop,fara nuts, din totalul meu de 3000? E momentul in care au vrea sa lasi totul la masa si sa te ascunzi sub ea.

E surprinzator cum un individ poate avea remuscari cand minte alta persoana, dar se poate minti pe sine fara regrete.