Am jucat din luna decembrie si pana acum 19.273 maini pe Titan Poker la 6-max NL2, NL4, NL10 si NL20. Ma opresc pentru evaluare deoarece am atins o borna la care nu ma gandeam.

De unde am plecat

Am lasat in urma planul meu, atras de mirajul avansarii mai rapide in limite. De fapt am atins deja un obiectiv Am peste 200 USD in cont pana la 31 ianuarie chiar. Diferenta e ca nu mai vreau sa joc la NL4

Debutul meu pe Titan Poker a fost surprins de un blog anterior. Afirmam acolo ca am inceput activitatea pe acest site din dorinta de a testa reteaua iPoker. Pe masura ce am jucat aici mi-am dat seama ca ma simt bine la NL10 si mi-am propus sa-mi construiesc un BR adecvat pentru aceasta limita.

Si am reusit lucrul asta deblocand bonusul de prima depunere si jucand relativ bine. Acum am depasit 4000 puncte si mai am de primit de la Holdem inca 40 USD , deci bankroll-ul e asigurat pentru NL10.

Trebuie sa fac o precizare. Toate aceste 19k maini le-am jucat fara HUD!!! M-am bazat doar pe observarea adversarilor si pe memoria mea.

Prin decembrie am avut probleme cu laptopul pentru ca se supraincalzea cand porneam Titanul si PokerTracker-ul. Am primit sugestii bune pe comentarii vis a vis de hardware, dar ca de obicei, problema era mai simpla Trebuia doar sa-mi curat cooler-ul de praf. era mocheta acolo! Acum procesorul nu se mai incinge, dar si asa nu-mi place cum stau statisticile pe mese si deocamdata ma abtin de la HUD

Evolutia per ansamblu

In tabelul de mai jos sunt sumarizate statisticile mele la toate limitele jucate. Ochiometric, cred ca pot sa apreciez ca am cifre bune si constante. Am jucat un numar apreciabil de maini si in general am aratat maini bune la Showdown. Fold-ul la Steal cred ca e cam mare.



Daca ma raportez la pozitia din care am jucat, mi se pare ca am pierdut foarte multi bani din BB si ca am castigat extrem d eputin din Buton.



Reprezentare grafica de ansamblu

Am sa prezint graficele in BB si nu moneda din motive obiective. Per total am rulat peste EV pe aceste 19k maini, dar incep sa ma apropii de adevar.



Pe graficul mainilor castigate la SD versus cele fara SD, imi place cum stau daca ma gandesc la ce spune mentosan pe la Podcast ... altfel, cineva ar trebui sa-mi explice cum sta treaba.



NL 10 strica Feng shui-ul

Chiar daca momentan sunt sub EV, nu am nicio scuza pentru jocul execrabil pe alocuri. Asta va fi tinta mea pentru perioada urmatoare. Imbunatatirea jocului la NL10. Dau foarte call-uri stupide si am tendinta uneori (rar) sa ma bag in niste situatii extrem de idioate din care pierd mai multi bani decat castig cand am toate sansele de partea mea.



Din graficul SD versus non SD se vede clar ce ma trage in jos. De multe ori platesc complet aiurea pe river. Ar fi si aici un amendament, insa atat e de jalnic ce se vede in imagine ca nu mai conteaza



Ce imi propun

De maine incepand o sa reiau absolut toate articolele si filmele lui Weasel d epe forum si le parcurg cu mare atentie.
Dupa aceasta sesiune ma reapuc de NL10 concentrat pe winrate. Atat.
Vreau sa-mi reabilitez graficele si atac in curand NL20 unde colcaie de pesti mai mari decat mine.