Bag aici un review mai detaliat despre Eureka de la Nova Gorita/Slovenia. Scuze daca e prea lung dar e ok zic eu.

Am izbutit sa iau loc 6 din 213 (cred), 24 ITM, 7.7kE (loc 1 era 40k).

Nu am mers cu sperante prea mari dar eram optimisti si relaxati. Oricum era un fel de semi-vacanta, in care speram sa iesim pe 0 in cel mai rau caz (cu cashul).

Mesele de cash erau super, mai ales la 1/2 si 2/4. Mai sus erau mai grele a spus RaulOly. Erau momente cand mesele sub 1kNL erau mult mai +EV.
Eu am apucat sa joc cash doar in Day 1 B, ca in rest am fost ocupat cu ME sau obosit rau. Am jucat 3 ore, +700E, ca am prins un bad reghish ce mi-a dat call la 4b cu JJ, deep, eu KK si l-am stackat pe turn pe board 8c9sTsxr , after me ck b flop. In rest nimic interesant, dar mese f bune, doar trebuia sa ramai solid.

Revenim la turneu.
Day 1 A:
Zi cam aiurea, din 15k fise starts am ajuns foarte rau, si 6k fise, cold deck rau de tot. Dupa 10 ore am vazut 2 AK si un 99-. Am facut ce am facut si am terminat day 1 cu 19k fise, la 34k Avrg.

Day 2 la fel. Sick cold deck, doar un QQ (neplatit) si un TT-, in rest fara carti senzationale. Am avut un sick pot: un loose raise, un mega loose shove, eu shove 99 (15bb). Dupa multa gandire da call si primul. AJ vs AT vs 99. Toti in picioare doar eu jos si imi beam cafeaua linistit. Simteam ca nu am cum sa ies. Blank blank blank blank blank. Triplat + blinds etc. Ajung ok. Ma muta la alta masa, fac rapid un 3b cu TJo in btn vs CO,,si arat mana. Imeadiat ma dublez cu 77 vs AhKc, eu 3b shove. Flop 9h5h2h. Tipul prinde curaj ca are mega equity. Eu stau jos si ma relaxez. Stiu ca nu e timpul. Turn 7c river blank. Ma muta la alta masa si fac putina senzatie cu 3bets. Imi zice un reg de la masa a doua zi ca la el pe HUD eram cu 3b 17 ) Urc in 210k fise... se ingroasa gluma. Si acum vine o mana dura cu un bulgar aggro{stack 125k) ( ce a luat loc 2). La blinds 5k/10k el raise CO la 12.5k, eu 3b in bb AQ la 32k, el shove, eu call mai 90k. Imi arata AA si ma duce in 9 blinduri, zona mea de confort

Termin day 2 cu 93k fise la Avrg de 200k, 16 players left.

Day 3. Fac masa finala cu greu, din nou fara carti, doar shoves etc, si intru cu 158k fise in FT. Acolo dupa cateva maini prind in sfarsit KK (pana la FT {25 ore de joc} nu am avut JJ,QQ, KK si AA, decat un QQ neplatit in day2), in UTG +1. Tankez 5 min, teatru, ma uit la paystructure de 2 ori... si dau shove. Fish la stanga shove AJ..reg call QQ. Blank x5 si ma triplez blana. Ajung la 500k fise si avrg de 400...si ajungem last 8.

Aici a fost cam dur si m-am pierdut putin. Erau astia foarte aggro si blindurile au crescut foarte repede si m-au surprins prea short. Trebuie sa fac ceva moves mai repede, dar am ezitat si m-a costat totul. Am ajuns last 6 short cu CL in dreapta, blinds erau deja 15k/30k, ante 3k. Sick rau.. Imi da limp si il simt strong, dau doar ck in bb cu K6s, 5BB. Flop KQJ si nu mai scap si asta a fost.

In rest ok pe acolo. Ne-am intalnit cu Alik si gashca, Alin cu trupa, etc etc.
Ty Niste pt tricoul cu Romania, dar nu prea mi-a purtat noroc

Ty all pt sustinere si sfaturi. Alin mai ales imi zicea care cum joaca, ca ii stia. Si aia se suparau pe el ca el imi zicea de fata cu ei si se cam prindeau )

In rest sunt foarte multumit cum am gestionat stakul mic tot turneul. Am fost foarte atent la adversari si am dat sick folds pre in 10-13bb cand erau situatii clare de shove daca era pe net. Dadeam fold la AT (a aratat AQ) in bb vs raise din CO si alta data dadeam 3b shove cu trash total cand stiam ca am FE 100% la acelasi om. Asta a fost cheia cred. M-am dus mult in sus fara SD..si cand a trebuit mi-a si tinut mana. Am incercat sa merg odihnit si foarte atent la joc. Am reusit primele zile.

Pacat de FT unde am jucat rau dar am invatat apoi o chestie de la baieti: nu ai voie sa pierzi stakul de 3bshove. Am gresit 2 maini in FT care coraborate cu cresterea blindului m-au dus din 20 BB in 10-12bb. Si am fost gata in acel moment. Dar nu-i nimic, ca am invatat multe despre late game.

In rest a fost ok, ne-am si relaxat cat am putut. Dimineata mergeam zilnic la mic dejun + bazin si sauna inainte de joc. Cred ca a ajutat si asta.
Acum ca sa fiu si kytros, trebuie sa zic o chestie. Nu mi-a placut ca multi romani au baut pe la mese cand jucau cash, chiar turnee. Sa nu mai zic de "pregatirea" in seara precedenta unei zile de 10-12 ore de joc la ME. Acuma fiecare intra "In the zone" cum crede mai bine, dar nu cred ca asta e calea cea mai optima
Si eu am baut in fiecare seara 3-4+ beri cu Grizzu si baietii dar DUPA joc si mergeam la somn relativ repede (2-4) sa prind somn ok + mic dejun + sport etc.
Acuma fiecare face cum crede, dar eu ma simt obligat sa mentionez asta fiindca nu cred ca e abordarea corecta, mai ales pt. cei cu bankroll mai fragil si tinand cont de situatia putin incerta a pokerului online in lume.

Revenim la turneu. Facand abstractie ca sunt putin euforic ca am "lovit" (lol), parerea unanima a fost ca turneele astea mici sunt destul de value. Pentru cineva care stie si ceva cash este o idee sa ataci astea regulat. Mai ales in Nova Gorica unde e plin de italieni si sunt turnee aproape saptamanal + cash games bune.
Multi romani au iesit foarte urat si cred ca echipa a rulat foarte rau, si cu toate astea Alin cu mine ITM, Raul loc 3 la Highroller, Popovici loc 6 la side event. Grizzu, Niste si altii au iesit urat, fara soarta baietii, cu set de asi si prostii. Cred ca se puteau scoate cifre mai bune din partea lor. Eu mi-am depasit conditia actuala... dar multi din ei ar fi jucat mai ok ca mine la Ft. Plm..ideea e ca e de mers si o sa mai mergem. GL all next time. AAA..si Alik la HighRoller pierde cu nebunul mesei pot mega deep AK vs AQ..AI pre...

Noi ne gandim sa formam echipa pt People's Poker Tour - Malta 2011.

People's Poker Tour Malta 2011
Venue: Portomaso Casino
Dates: 15 - 19th June 2011
Buy-in: €1,500 + 150
Starting stack: 20,000 chips
Blind levels: 60 minutes

Cred ca sunt sateliti pe Ipoker...nu m-am documentat inca...si acuma sunt frant. Merg la somn. gl

PS. O chestie funny. Toti ma compatimeau primele zile pt stackul meu mic dar eu eram foarte confident ca fac FT. Ma simteam invincibil, parca eram CL. Tot le ziceam sa stea chill ca e totul ok si lumea radea ) Grizzu poate confirma ca i-am zis ca nu am cum sa ies in day 1 si 2.
La flipuri si allin-uri, etc eram relaxat ca la o plimbare in parc. Simteam ca nu pot sa ies. Tare ciudat a fost. AAaa... in day 2 am impins A8s in CO 12bb.. BB call AQ. Am stat relaxat jos, sorbind din nou din cafea Nu era clipa. A92K9. Splitenzzen
Dar la FT s-a intamplat ceva...si mi-a intrat frica in oase... mi-am pierdut increderea si concentrarea si m-a luat valul. Cred ca am obosit, ca s-a cam acumulat, Si cred ca daca aveam mai multa grija cu somnul cred ca altcumva jucam in day 3 la FT. Si cu asta revenim la baut, somn, sport etc. Cred ca ala ce a castigat pe langa ca e mai bun a avut si o pregatire mai buna zilnic. BTW, tipul, Rodriguez, care a castigat acum, la Praga a luat loc 2 si un loc 1 recent la ceva turneu mediu in Spania. Sick run & gg 2 him.

this is the end