Google? Nu stiu omule despre ce vorbesti. Asta ne-ar spune un batranel stafidit ce sade obosit pe o banca. Asta ar spune o invatatoare pe un varf de munte ce-si asteapta cu infrigurare mogaldetele. Le-a adus apa cu bidonul si cateva sanwichuri. Ii asteapta, rosie in obraji. Vor sosi, infrigurati, cu ghiozdanele in spate, pline de caiete invelite cu grija, alaturi de creioane ascutite cu migala. Ei nu exista pe internet, nu poti sa-i gasesti, indiferent ce search ai da.Ei nu vor sa comunice oricarui nimeni ce le place si ce nu. Le sunt sficient de dragi familia, prietenii, vecinii ... Traiesc fara a sti ca faima e cea mai populara prezenta in bordelul global si la o adica ar putea-o avea si ei.

Sunt o multime de oameni care nu exista pe Google.Oameni obisnuiti cu probleme, bucurii, proiecte nedemne de anunturi publice. Nu-i vom cunoaste, nu exista pentru noi. Google nu da rezultate pentru ca nu stie de sate indepartate care in sufletul celor care le populeaza nu exista alt loc in care sa-si imagineze fericirea. Nu stie de oraselul orgolios pe strazile caruia se plimba o femeie carula i-a murit omul, are ficatii paraditi si asteapta scrisoare de la copii. Habar n-are google de astea.

Nu vom afla niciodata de ei desi sunt parte din viata noastra.Nu toti sunt buni sau rai, la fel ca noi. Doar ca ei nu incearca sa fie altceva. Sunt aceeasi, nestiuti. Despre ei nu exista nimic pe internet, de aceea google e neputincios. Poate totusi, hai, un anunt de condoleante in cazul in care ziarul ce-l publica are site. Dar atunci e prea tarziu. Sa nu uitam sa-i iubim. Cred ca ei sunt de fapt realitatea.