Nu am ajuns la numarul de maini pe care il estimasem pentru data de azi, am doar 10k si nici evolutia nu mi se pare extraordinara. As avea o scuza ca sunt in sesiune, dar intre sesiune si poker e clar ce e mai important pentru mine. ) Ma rog, e prima mea luna de cash si trebuie sa am rabdare, ma intereseaza sa am un joc bun in primul rand. Oricum sunt pe +, it's not that big of an upswing as I wanted. This hand made me smile (el era 73/23/0 pe 22 de maini):



M-am uitat zilele trecute la un film pe care nu il vazusem pana acum, cu toate ca e din 2001. Mega-fail pentru mine considerand ca mi-a placut foarte mult. Waking Life se numeste, here's the link:

Waking Life (2001)

"The idea is to remain in a state of constant departure while always arriving. Saves on introductions and goodbyes.
The ride does not require an explanation. Just occupants. That's where you guys come in. It's like you come on to this planet with a crayon box. Now you may get the 8-pack, you may get the 16-pack, but it's all in what you do with the crayons, the colours that you're giving. And don't worry about drawing within the lines or colouring outside the lines. I say colour outside the lines, you know what I mean. Colour right out of the page. Don't box me in. We're in motion to the ocean. We are not land locked, I tell you that." -scena mea preferata dupa prima vizionare, cu siguranta il voi revedea cat de curand caci sunt sigura ca mi-au scapat multe puncte de vedere enuntate acolo.
Chiar daca e cartoon si poate parea over the line pentru unele persoane, poate chiar bullshit, mie mi se pare ca e unul din filmele care te lasa sa gandesti dupa ce il vizionezi. Mai ales daca te-ai saturat de blockbuster-ele tipice. Nu trebuie sa fii de acord cu tot filmul, dar sunt multe idei interesante in el.

In rest m-am delectat cu WSOPE 2009 Caesar's Cup si Main event postate pe youtube, fac niste glume comentatorii astia. Si orice as face tot nu voi putea sa il plac vreodata pe Hellmuth, cu toate ca uneori imi plac persoanele arogante, egocentrice, fie si doar ca imagine atunci cand e cazul, dar el reactioneaza exagerat cand greseala tot de la el a pornit si continua sa creada ca e the best. Nici nu imi pasa ca o spune in gluma sau pe bune, can't stand him. Uneori e mai bine sa taci si sa faci decat sa comentezi mereu. Just my humble opinion.