Mi-am amintit zilele trecute de o experienta interesanta ce a avut loc cu destul de mult timp in urma. Se facea ca eram la munte cu un grup de prieteni, cu cortul. Veselie mare, foc de tabara, gratare si tot tacamul. Femei mai putin. La un moment dat a aparut in peisaj un grup de gagici ce s-au instalat la cativa metri de noi. Incepea sa devina din ce in ce mai interesant. Ne-am imprietenit rapid, nici nu era greu in circumstantele date. Una din ele era teribila, din cale-afara de buna “la suflet”, asa cam la 1,75, bine bronzata, bine dotata si un pic creatza. Mi-am frecat mainile si am pornit asaltul. Cred ca a fost ceva chimie acolo, ca evenimentele s-au derulat cu repeziciune. Dupa vreo doua zile de chicoteli si apropouri mai mult sau mai putin subtile mi-am luat inima-n dinti si i-am propus sa studiem impreuna o capitza de fan aflata la vreo 200 de metrii de locul de campare. Fata, spre surprinderea mea, bine disimulata, era foarte interesata de capitze in general asa ca fara sa ne dam sema, cam in zece secunde am ajuns la fata locului (new WR). Cam zece minute actiunea s-a derulat in mod obisnuit pana in momentul in care fata, destul de incalzita, mi-a tras un pumn in barba. Ametit, incercam sa compilez dar in mintea mea era ceva de genu “fatal error”. Mi-am revenit pana la urma, intre timp mai primind o scatoalaca, si am intrebat delicata faptura ce se intampla. Mi-a raspuns senina ca violenta o excita grozav. Mi s-a facut negru inaintea ochilor si foarte relaxat i-am tras un cap in gura cu toata pofta. Cred ca am trimis-o in lumea viselor. Am plecat linistit in timp ce roua se depunea pe trpu-i firav.


Dupa ce joci ani de-a randul hold em, cu toate programele ajutatoare, cu toate regulile scrise sau nescrise aplicate pana la epuizare, cand te lovesti la nesfarsit de chestii standard, totul incepe sa semene cu o experienta sexuala consumata, dar in intregime ratata. Cred ca acesta este motivul pentru care Omaha castiga din ce in ce mai mult teren.

Omaha in schimb, iti da posibilitatea de a experimenta senzatii noi, de a fi pregatit in orice moment sa dai sau sa incasezi cu seninatatea cu care accepti ca viata e plicticoasa. Depinde de tine sa gasesti acel ceva care sa sparga monotonia, taria de a aceepta provocari care le-ai respinge din start in mod obisnuit.

Poate nu trebuia sa anesteziez biata faptura, dar mi se facuse frica. Cine stie ce superexperienta sexuala aveam pe river.