Sal. Dupa cum am spus pe forum... am fost acum 10 zile in Viena la o mica 'inspectzie'.
Defapt.... Viena era un vis mai vechi de-al meu dar pana acum neimplinit. Daca tot stau in Mica Viena( TM ...lol ) am zis s-o vad si pe cea mare. Dar tre sa recunosc ca cel mai mult ma interesa Concordul... nicidecum catedrale vestite, parcuri de distractie sau gradini zoologice

Si ca sa imbin placutul cu utilul impreuna cu un amic(Kiwos) si cu iubitele ne-am urcat frumos in masina si am plecat in Viena.

Ne-am cazat in hotelul Etap unde ne rezervase Nonosila 2 camere(53E/noapte/camera/2pers). II multumesc pe aceasta cale din nou ca ar fi fost dur sa gasim camere tinanad cont ca se desfasura si CE de fotbal si era plin de suporteri.

Dar sa va spun despre Concord
Din 3 seri in 2 am fost la joc. Se desfasura si Austrian Masters si erau mese mai multe ca deobicei. De 1/2E erau cam 2-3 mese si de 2/5E erau 2 mese. Se juca si 5/10, chiar si Omaha, Limit etc.
Eu am intrat la 2/5 si Kiwos la 1/2E. Dupa 1-2 ore de joc masa mea s-a spart ca au iesit fishii si s-au ridicat si nitzii ca nu le placea. Am iesit profit 15E (lol) in primul rand ca am stat mai calm sa adun ceva informatzii si in al doilea rand ca a fost deck-ul cam rece Kiwos a pierdut cam 200E la 1/2E dar cica se juca mult mai fishie ca la 2/5(logic) si a avut ghinion
In seara a doua am jucat doar eu(Kiwos avand 'interdictie' de la iubita ... stiti voi cum e). Am jucat din nou 2/5 avand 1 jucatoare din seara precedenta la masa. Mi-am mai dat putin drumul la joc si in 2 ore am facut 500E plus apoi am scazut ceva si pe la 6 am spart eu masa ca eram cu 3 chinezi la masa si mai un ungur bun si tinand cont ca eram si insotzit am rupt usha cu 200E profit.

Bine... acuma sa descriu putin jocul si atmosfera. Vreau sa va spun ca erau f multi asiatici. Dar dintre toti cu care am jucat doar 2 tipe jucau mai bine...ei fiind mai botzi. Nici ele nu erau spectacol dar nah... mai faceau cate o ghidusie... un floating...etc. In prima seara am avut un ungur la masa mega fish care tot pierdea si a baut constant asa incat dimineatza pe la 6 il trezea dealer-ul cand trebuia sa actioneze. Nu stia saracul unde ii cand se trezea Apoi mai erau 1-2 calling stations la masa care numa livrau si cativa mai tight previzibili... sau slow playeri de kkt.

Per total mi-a placut f mult jocul si abia ashtept sa merg din nou minim 7 zile sa ma axez doar pe joc si sa fac sesiuni mai lungi. Atmosfera mega ok.. dealeri f f buni, jocul merge repede ca nu se mai da turn si river ca la noi cand se arunca lumea la flop... se joaca cu card shuffle si 2 pachete ...etc. Practic se joaca cel putin un numar dublu de maini pe ora ca la noi.
Cica dealerii sunt motivati sa grabeasca jocul ca ei pe fiecare 30 min cat stau la masa dau o taza fixa casinoului si ce e peste e al lor. Deci logic ca vor cat mai multe maini pt tips...etc. Rake se lua din pot dar nu mai stiu exact formula....oricum era de bun simt.
Lumea se purta frumos... o singura tipa(chinezoaica) dupa 20 minute de joc a inceput sa tranteasca cartile de masa pe fatza inainte sa ii vina randul sa actioneze si cand lumea era in joc. Gen avea 24o si le arunca injurand in chineza. Nu i s-a spus nimic dar s-a mai calmat ea. Dar am inteles ca sunt reguli stricte si daca calci stramb primesti interdictie f repede. In rest totul f ok.

Ce nu mi-a placut era ca trebuia sa platim consumatia Un cola era 2.2E..si nah...cu tips dai minim 2.5-3. La o tura de 2 cola si o votca dubla dadeam 12E ca baietzii.... Deci daca ma gandesc bine am avut winrate mai bun tinand cont ca plateam consumatia de pe masa
Oricum una peste alta e ok si sa platesti ce consumi...wtf... doar ca eram obisnuit ca la noi ... sa beau 2 redbull si 5 sucuri pe 20 RON tips

Deci... dupa cum am spus..abia ashtept sa merg din nou... probabil in august.
Daca aveti intrebari....le astept.
bafta!