WPT National Muntenegru se intoarce cu un garantat de 700,000€ in Aprilie (3-12) / WPT se intoarce in Muntenegru cu un garantat de 700,000€ (Aprilie 3-12)


Dupa succesul primului World Poker Tour National Muntenegru din luna februarie, WPT se intoarce inca o data la renumitul resort de 5 stele Hotel Splendid Conference & Spa. Main Event-ul cu buy-in de 1,100€ si un garantat de 150,000€ va avea loc intre 9 si 12 Aprilie. Acest loc uimitor este locația perfectă pentru o vacanță de poker sub soarele de pe coasta Mării Adriatice.

Resortul Splendid le ofera jucatorilor posibilitatea de a sta in camere Superior incepand de la 90€/noapte, pret care este cu 75% mai mic fata de cel din apogeul sezonului de vara. Toate camerele au vedere spectaculoasă catre mare sau munte.



Pe durata intregului festival atat amatorii cat si profesionistii au oportunitatea de a juca turnee pentru orice tip de bankroll, cu buy-in-uri incepand de la 120€ WPT Welcome Superstack Event la 1,100€ WPT National Main Event si 1,500€ WPT Race to a Million High Roller Event.

Jucatorii de cash au posibilitatea de a gasi peste 10 mese cu limite care incep de la 2€/5€ pana la 40€/80 plus alte mize la cerere.

Programul festivalului:



Live Events International ofera 4 tipuri de pachete cu discounturi pentru toti fanii pokerului:



Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul Live Events Int. : www.liveeventsinternational.com