WPT National Muntenegru se intoarce cu un garantat de 700,000€ in Aprilie (3-12) / WPT se intoarce in Muntenegru cu un garantat de 700,000€ (Aprilie 3-12)


Dupa succesul primului World Poker Tour National Muntenegru din luna februarie, WPT se intoarce inca o data la renumitul resort de 5 stele Hotel Splendid Conference & Spa. Main Event-ul cu buy-in de 1,100€ si un garantat de 150,000€ va avea loc intre 9 si 12 Aprilie. Acest loc uimitor este locația perfectă pentru o vacanță de poker sub soarele de pe coasta Mării Adriatice.

Resortul Splendid le ofera jucatorilor posibilitatea de a sta in camere Superior incepand de la 90€/noapte, pret care este cu 75% mai mic fata de cel din apogeul sezonului de vara. Toate camerele au vedere spectaculoasă catre mare sau munte.Pe durata intregului festival atat amatorii cat si profesionistii au oportunitatea de a juca turnee pentru orice tip de bankroll, cu buy-in-uri incepand de la 120€ WPT Welcome Superstack Event la 1,100€ WPT National Main Event si 1,500€ WPT Race to a Million High Roller Event.

Jucatorii de cash au posibilitatea de a gasi peste 10 mese cu limite care incep de la 2€/5€ pana la 40€/80 plus alte mize la cerere.

Programul festivalului:Live Events International ofera 4 tipuri de pachete cu discounturi pentru toti fanii pokerului:Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul Live Events Int. : www.liveeventsinternational.com