So in caz ca nu v-ati prins care e treaba ...well , ghinionul vostru, o sa ardeti. Ummm...vesnic.

Bineinteles ca o sa arzi. Pentru intrebarile care le-ai pus. Pentru curiozitatea care ai indraznit sa o ai.Nu conteaza ca din Biblie reiese un demiurg tiranic si cu accente demonice si insetat de sange. De fapt nu intelegi tu bine...

Tu esti un individ praf, nascut din pacat or smth, care nu are nici o sansa de a-si da seama singur ce e adevarat si ce nu.
Spre norocul tau insa, exista biserica si o gramada de carti stufoase care te invata adevarul. Dobitocu' de tine are o sansa sa devina luminat.

Pare o ierarhie ciudata in biserica , dar defapt nu e. Pare ciudat ca crestinismul sa fie singura cale de salvare (mantuire), dar de fapt e adevarat. 5 miliarde de oameni care nu s-au nascut crestini sunt drawing dead...
Daca esti musulman si iti dedici viata ajutarii altora ...ummm..ghinion. O sa arzi. Daca esti un pedofil si il accepti pe Isus ca salvator cu o zi inainte sa mori te-ai scos.
Pare ciudat , dar nu e. Doar ca tu nu esti in stare sa judeci lucrurile. De asta ai nevoie de Biserica pt a vedea adevarul.

Nu iti pune niciodata intrebari. Pt ca in spatele intrebarilor se ascunde diavolul. Ai o carte - Biblia- deja scrisa...stick with that.
Tine minte ca niste carnati care au trait inaintea ta au inteles tot ce era de inteles, so chiar nu mai are rost sa te agiti.


Si acum un articol din Adevarul:




Chiar în timp ce zeci de credincioşi se rugau duminică seara, de la ora 18.00, la copia icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromiţa" pentru aducerea ploii, la Iaşi tuna şi fulgera, iar în cele din urmă s-a declanşat o furtună care a durat jumătate de oră.
Reprezentanţii Bisericii „Toma Cozma", acolo unde este expusă copia icoanei „Prodromiţa", cunoscută în special pentru aducerea ploii, susţin că rugile pentru îndreptarea vremii le-au fost ascultate, iar pictura a înfăptuit o nouă minune prin furtuna care s-a stârnit dumincă seara, de la ora 18.00, chiar când s-a început slujba Acatistului „Maicii Domnului".
În biserică se afla în acel interval circa 50 de persoane.
„Considerăm că nu este o simplă coincidenţă faptul că la noi s-a făcut ruga pentru ploaie, iar afară a început furtuna exact de la ora 18.00, câns s-a oficiat sluba Acatistului Maicii Domnului «Prodromiţa»", susţine Vasilica Onofrei, consilier relaţii publice la Biserica „Toma Cozma".



Nu conteaza ca INMH daduse averizare de furtuna pt dupa masa aia cu 12h inainte. Nu poti sa contesti cele sfinte.