Vai cati nervi imi poti face cu CFRu'.

Sa incepem cu inceputul: acum 4 ani cand am inceput sa fac ruta Buc - Iasi si retur, trenul facea 5 ore jumate (402km). Timpul trece, se dezvolta infrastructura, Boc investeste in tehnologii din China, etc etc si trenul (InterCity) face 7 ore.

Mai trec peste neajunsul asta si o data la 1-2 luni tot mai merg la parinti sa-i vad. Problema e la intoarcere cand ai doua optiuni: IC de 5:30 si IC de 16:30. Primul nu circula duminica iar al doilea nu are (sau nu merge) AC in toate vagoanele - chestie testata de mine in 2 ocazii diferite. Cand afara sunt 37 de grade, in tren vor fi in jur de 60 probabil iar lumea pur si simplu se sufoca. Te mai muti prin alte vagoane, stai pe alte locuri, mai schimbi 3 tricouri si ajungi si in Buc pana la urma dupa ce te-ai umplut de draci.... si de bube din wc-urile alea infecte.

Adaugi la punctele de mai sus faptul ca CFR a majorat biletele si un dus-intors cu IC costa 212 RON, si iti bagi poola in ea de viata. Faci un drum intr-un weekend cu sotia/iubita/partenera si ai scos 100E din buzunar.... si uite asa scade hourly rate la sngs

Bottom line: I need a fuckin car!