Prin martie nu trecea o zi fara sa mai aflam ceva de Teo ... care Teo din cauza exceselor alimentare ajunsese destul de aproape de ceasul cel din urma.
Diagnosticul in cazul ei : Pancreatita acuta.
Boala care, scrie aici: http://www.romaniainternational.com/...e-incerta-8460

Specialistii contactati de „Adevarul” arata ca rata mortalitatii in cazul pancreatitei grave este de 54%, in timp ce pentru pancreatita usoara este de 5%.

Da ce ma intereseaza pe mine Teo ? Eu mananc cat vreau unde vreau, in cantitati apreciabile, si ce daca is mai gras... las ca slabesc io o data si o data...Zilnic mor oameni... si vorba aia.. nu are cum sa mi se intample mie. Si totusi ....

Acum 2 saptamani, duminica seara, dupa un gratar dinala'fain cu datoate, ma apuca si pe mine durerea de burta.
Ora 21 durere de burta
Ora 22 durere de burta + greatza
Interval 22 - 2.00 Greata, dam afara tot ce putem (prin toate gaurile- fantana arteziana tata....) rau de rau, da rau frate, alea alea... salvarea, spital, injectii... diagnostic: pancreatita acuta. Damm mi... tub in nas pana in stomac (o intreb pe asistenta inainte: doare doamna? Aia: nu - si inainte sa mai zic eu ceva, incepe sa bage tubu pe nas. Si doare... waleuuuu - si cand nu mai doare tot e aiurea ca nu poti respira samd ), perfuzii, analize ingrozitor de proaste...injectii ... si tot asa. Partea buna e ca la mine pronosticul nu a fost chiar asa de sumbru. Am avut asi ... adica 80% sanse. Chiar daca aici zic astia http://www.adevarul.ro/societate/san...278372675.html ca În ciuda progreselor terapeutice, mortalitatea rămâne în continuare ridicată: 40% din cazurile depistate.

Acum e bine, regim alimentar, pastile, alea alea , partea buna e ca si fimiu a inceput diversificarea la alimentatie, si mancam amandoi aceasi mancare: supa de morcovi ! Buna rau.... si cand mai strecoara nevastamea si un cartof - festin tata.. festin... Ca veni vorba de rau ...mai rau a fost cand butu si cu meteze au mancat coaste in fata mea. Butu a pus capac..ca siá comandat inghetata .da noh ... a trecut, ca i am dat badbitu'la live cu un 10 in gaura Si colac peste pupaza, cand am venit si eu acasa...am ramas blocat in lift. Noroc ca aveam telefonu la mine... Am chemat descarcerarea:
"fratzilor veniti de graba ca mi'rau! ...
"

Concluzie:
Am slabit 8 kg in o saptamana.... ie ie ie uraaaa
Da oare merita sa slabesti asa ?