AK_regular.JPG
Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $5.27
UTG: $13.08
Hero (MP): $5.00
CO: $5.00
BTN: $7.55
SB: $3.02
Pre Flop: ($0.07) Hero is MP with A
K
UTG raises to $0.15, Hero calls $0.15, 4 folds
Flop: ($0.37) A
3
3
(2 players)
UTG bets $0.26, Hero raises to $0.52, UTG calls $0.26
Turn: ($1.41) 4
(2 players)
UTG bets $0.60, Hero raises to $1.20, UTG calls $0.60
River: ($3.81) T
(2 players)
UTG bets $1.85, Hero calls $1.85
Da, stiu ca trebuia sa dau PF 3bet, dar pur si simplu nu stiu sa joc AK daca ratez flopul. Asa, daca dau call, daca-l ratez dau fold, daca nu call/raise si mai iau ceva valoare. Eventual asta chiar ar fi o oportunitate buna pentru niste sfaturi de cum jucam AK IP si OOP. Sarumana anticipat pentru ele!
Deci, dau call cu AK si prind A pe flop. Villain deschide mult din UTG si in afara de AA, A3, 33 ii bat range-ul, asa ca pe flop am dat raise, mai ales ca board-ul era dublat (la 5NL lumea da in nestire bet bluff pe board dublat). In momentul in care am primit call, l-am pus pe Ax plus faptul ca s-ar fi putut sa ma creada ca blufez. La AA, 3x ar fi dat raise, ma gandesc
Pe turn m-a cam surprins bet-ul, dar am decis sa dau raise pentru ca inca il puneam pe Ax plus FD.
Pe river, insa m-a cam bagat in ceata betul lui si am dat call sa vad cu ce dracu joaca asa... Bagabontul facuse slow play pe toate strazile cu A3
Oricum, a scos valoare maxima de pe mine, pentru ca la orice 3bet foldam. Sau poate ii era frica de 33 si se gandea ca nu dau raise pe Ax, desi ar fi trebuit sa-i fie destul de evident ca fac asta din stat-urile de pe mine (daca le avea).
Pareri?
Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $5.27
UTG: $13.08
Hero (MP): $5.00
CO: $5.00
BTN: $7.55
SB: $3.02
Pre Flop: ($0.07) Hero is MP with A

UTG raises to $0.15, Hero calls $0.15, 4 folds
Flop: ($0.37) A

UTG bets $0.26, Hero raises to $0.52, UTG calls $0.26
Turn: ($1.41) 4

UTG bets $0.60, Hero raises to $1.20, UTG calls $0.60
River: ($3.81) T

UTG bets $1.85, Hero calls $1.85
Da, stiu ca trebuia sa dau PF 3bet, dar pur si simplu nu stiu sa joc AK daca ratez flopul. Asa, daca dau call, daca-l ratez dau fold, daca nu call/raise si mai iau ceva valoare. Eventual asta chiar ar fi o oportunitate buna pentru niste sfaturi de cum jucam AK IP si OOP. Sarumana anticipat pentru ele!
Deci, dau call cu AK si prind A pe flop. Villain deschide mult din UTG si in afara de AA, A3, 33 ii bat range-ul, asa ca pe flop am dat raise, mai ales ca board-ul era dublat (la 5NL lumea da in nestire bet bluff pe board dublat). In momentul in care am primit call, l-am pus pe Ax plus faptul ca s-ar fi putut sa ma creada ca blufez. La AA, 3x ar fi dat raise, ma gandesc
Pe turn m-a cam surprins bet-ul, dar am decis sa dau raise pentru ca inca il puneam pe Ax plus FD.
Pe river, insa m-a cam bagat in ceata betul lui si am dat call sa vad cu ce dracu joaca asa... Bagabontul facuse slow play pe toate strazile cu A3

Pareri?
Comment